Ochrana osobních údajů

Ochranu osobních údajů bereme vážně a je pro nás důležité, aby vaše osobní údaje byly v bezpečí. Veškeré osobní údaje, které jsou získávány během vaší návštěvy na našich stránkách jsou zpracovávány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. (Dále jen "zákon o ochraně osobní údaje"). Dobrovolným vyplněním vašich osobních údajů nám tímto dáváte souhlas s jejich zpracováním v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.

Jaké údaje uchováváme?

Během vaší návštěvy stránek NaVylet.cz zaznamenáváme IP adresu, kterou vám přidělil váš poskytovatel internetu, z jakých stránek jste navštívili naši stránku, jak dlouho jste na naší stránce, které konkrétní podstránky si prohlížíte apod. Tyto informace nejsou považovány za osobní a ani nejsou propojeny s vašimi osobními údaji.

Vaše osobní údaje zadáváte dobrovolně do různých formulářů na našich stránkách: registrační formuláře, komentáře, recenze. Nejčastěji uchováváme tyto osobní údaje: jméno, email. Pokud chcete vědět, které konkrétní údaje uchováváme k vaší osobě, rádi vám je na požádání poskytneme písemně. Pokud by i přes naší snaze o aktuálnost údajů byly některé záznamy nesprávně, rádi je opravíme.

Cookies

Používáme cookies ve spolupráci s našim reklamním partnerem Google Inc. k tomu, abychom zjistili preference návštěvníků web stránek a věděli na základě toho přizpůsobit naši nabídku na míru konkrétnímu návštěvníkovi. Cookies lze použít k tomu, abychom zjistili, jestli už jste naše stránky z počítače někdy navštívili. Cookies jsou textové soubory, které uloží váš internetový prohlížeč na váš disk v počítači. Pokud si nepřejete cookies ukládat, můžete je deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Na co tyto informace používáme?

Informace, které zpracováváme mohou být použity na některou z níže uvedených činností:

Jste v bezpečí

Je pro nás prvořadé, aby vaše osobní údaje byly v bezpečí. Implementovali jsme různé bezpečnostní systémy na ochranu dat. S vylepšováním technologií vylepšujeme i tyto bezpečnostní systémy.

Odkazy třetích stran

Někdy na našich stránkách odkazujeme na služby a produkty třetích stran. Webstránky těchto třetích stran mají vlastní podmínky ochrany osobních údajů a jsou nezávislé na našich. Z toho důvodu neneseme žádnou právní odpovědnost za obsah a aktivity těchto třetích stran. I přesto je naší snahou udržovat vysokou úroveň bezpečnosti. Proto, pokud máte jakékoliv podezření na nekalé chování těchto třetích stran, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@navylet.cz.

Neposkytujeme vaše údaje třetím stranám

Neprodáváme, neobchodujeme ani žádným jiným způsobem neposkytujeme vaše osobní údaje třetím stranám. Předání vašich osobních údajů státním organizacím je pouze na základě řádně vystavených a pravomocných právních rozhodnutí v souladu se zákonem České republiky.

Změny v podmínkách o ochraně osobních údajů

Pokud se rozhodneme změnit podmínky o ochraně osobních údajů, zveřejníme je na této stránce.

Tyto podmínky jsou platné od 1.11.2018

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli dotazy nebo podněty, napište nám.

Michal Remiš, RAIL SYSTEMS
Vysoká 12
811 06 Bratislava
Slovakia

Web: www.navylet.cz
Email: info@navylet.cz
NaVylet.cz